1.1 Bordplader - PRÆCIS som DU ønsker

Skal du have en ny bordplade i køkkenet, bryggerset eller på badeværelset? Så er du kommet til det rette sted. InventarDesign fremstiller på eget værksted plader i alle mål og i mange materialer til konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforbindende tilbud.  Vi har ingen hæmmende mål og normer - så du kan få det lige som du ønsker, når vi bare ikke skal ophæve tyngdeloven eller lignede for at gennemføre dine ideer 

Vi fremstiller bordplader præcis efter dine individuelle mål og i såvel tykkelse som i de materialer du måtte ønske til konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforbindende tilbud.

Som eksempel på de materialetyper vi producerer bordplader i kan nævnes:


Så vi mener, at vi stort set kan tilfredsstille alle ønsker. Dog leverer vi ikke betonbordplader, da vi ikke mener, dette produkt egner sig til bordplader.

Ved klik på de enkelte materialetyper er det muligt at komme videre til en beskrivelse af de enkelte produkter, hvor der kan læses om deres egenskaber som bordplader.

Hvis du sender os en tegning eller skitse med nogle mål, og fortæller os lidt om hvilke bordplademateriale du ønsker, laver vi dig med glæde et uforbindende tilbud. Vi svarer normalt inden for 24 timer.

Vi giver gerne vejledning med hensyn til materialevalg og deres forskelligheder samt omkring vaske m.v., så hvis du er den mindste smule i tvivl så bare ring, da vi i bund og grund er en servicevirksomhed, der sætter en ære i, at du får netop det individuelle produkt, som du efterspørger.

Vaske til alle former for bordplader i en mængde former og materialer leveres ligeledes ilagt eller integreret i bordpladerne.

Normalt giver vi tilbuddet ab værksted, hvilket betyder, at du selv skal hente bordpladen/-pladerne på vort værksted, men hvis det ønskes, kan vi selvfølgelig også godt fortage opmåling, levering samt montering af pladerne mod betaling. Jo flere af disse arbejdsopgaver du overlader til os, jo mindre bliver din egen risiko, idet det så er os, der påtager os ansvaret for at bordpladen kommer til at passe.

Hvis tilbuddet bliver til ordre, skal betaling af varerne foreligge, før ordren sættes i produktion. De nærmere vilkår vil fremgå af den enkelte ordrebekræftelse.

Vi er også leveringsdygtige i andet køkken- og badeværelsesinventar fremstillet netop til dine individuelle forhold såsom over- og underskabe, højskabe, skuffemoduler, køkken-øer, stænkplader, spejle med lys og varme m.v. så hvis du er interesseret i at få et tilbud på noget sådant, så bare kontakt os pr. telefon eller mail, så rådgiver vi dig også gerne herom.

 

layout image

1.1.0 HVOR OG TIL HVAD SKAL DIN NYE BORDPLADE BRUGES?

Hvilke krav skal du stille til din nye bordplade? 

At vælge bordplade til enten køkken, bryggers eller badeværelse kræver, at der blive taget stilling til, hvilke krav du har til bordpladen?

Når man skal vælge bordplade til de 3 rum, er der mange muligheder og produkter at vælge mellem, hvorfor man bør lave en liste over, hvilke funktioner den skal opfylde, og hvilke behov man har.  Herunder skal man også overveje, hvor hårdt et slid den nye bordplade vil blive udsat for

Nogle af de ting man bør undersøge, kan sammenfattes således

  1. Hvor meget arbejde kræver det at holde bordpladen pæn i daglig brug?
  2. Hvor meget løbende vedligeholdelse kræver bordpladen?
  3. Kan bordpladen leveres med ”usynlige samlinger” eller vil der komme silikonsamlinger?
  4. Hvordan er mulighederne for reparation eller opfriskning af bordpladen

Til vurdering af hvordan de enkelte bordpladematerialer opfylder dine krav, er det muligt under beskrivelse af de forskellige bordpladetyper, at se hvilke egenskaber, de hver især har

Vi har også sammenfattet detaljer for de enkelte bordpladetyper i en oversigt vi kalder Data for de forskellige typer bordplader, som du kan komme til ved at klikke her 

Det er imidlertid ved alle bordpladetyper en god ide at bruge bordskånere for at beskytte pladerne mod varme emner for at modvirke evt. beskadigelse af bordpladen

Materialer og ved klik på de enkelt typer materialer er der også adgang til farvepalet for dem hver især