2.1.3 Kantine & Storkøkken

Et storkøkken er delt op i to enheder, produktionsenheden og udleveringsenheden. Vores kompetencer ligger i udleveringsenheden.  Vi har leveret diske og buffeter til et utal af kantiner i danske erhvervsvirksomheder i mange forskellige former, farver og materialer. Se billederne og få inspiration til jeres nye kantineindretning

Et storkøkken eller en kantine skal være indrettet efter ganske bestemte forskrifter i lovgivningen og skal være indrettet, så det også fungerer på spidsbelastningstidspunkterne.

Når vi leverer og udvikler inventar til storkøkkener og kantiner sker det derfor i samarbejde med mennesker, der selv har arbejdet i et sådant.

Til produktionsenheden er vi leveringsdygtige i borde, hylder og skabe, men det er i inventar til udleveringsenheden, at vi har vores force.

Vi har stor erfaring med at lave udleveringsdiske, buffeter, kølediske, diske med varme, salatbuffeter, drikkevarediske, specialsektioner til kaffeautomater og postmix-maskiner, opsatse til smørrebrød, opsætning af skillevægge, afrydningsvogne, tallerkendispensere i diskene eller dispenservogne, bestikholdere, bakkebaner, diverse afskærmninger eller andet, der måtte være behov for m.v. - kort sagt alle mulige og umulige blandede opgaver.

Ved kølediske kan de opbygges med enten køleplader eller kølebrønde eller en kombination af begge dele i det antal GN’er man ønsker og enten med intern eller ekstern kølekompressor. 

Ved diskplader i laminat, træ, rustfrit stål, sten, linoleum eller glas vil såvel køleplader som kølebrønde blive fremstillet i rustfrit stål

Ved diskplader i Corian® er det muligt at integrere kølepladen direkte i Corian®-diskpladen, så man får en diskplade, der kun består af Corian®, og hvor en del af pladen vil være køleplade, kort efter at man tænder for kølekompressoren.  Når man er færdig med at bruge kølepladen slukker man blot for kølekompressoren, og efter kort tid vil køleeffekten have forladt diskpladen og hele diskpladen fremstår som en almindelig diskplade hvori man ikke kan se at der er integreret en køleplade

Ved diske med varme kan de opbygges med enten varmeplader eller Bain-Marie’r eller en kombination af begge dele i det antal GN’er man ønsker.  Begge dele vil være fremstillet i rustfrit stål

Vi foretager også indbygning af kølediske med enten GN-indstik bag låger eller udtræk til øl/vandkasser enten som skuffer eller bag låger i kantinediskene

Ligeledes udfører vi også indbygning af varmeskabe med GN-indstik bag låger i kantinediskene

Skal kantinerummet være fleksibelt og måske til tider opfylde flere funktioner kan diskene laves mobile.

Vores menukort er derfor mindst lige så varieret som køkkenchefens og vi er helt med på at udvikle nye "smagsvarianter".

Maden i danske kantiner er som regel af meget høj standard og tilberedt af professionelle kokke. Gode medarbejdere er nemlig værd at forkæle. Men det er ikke kun maden, der skal være tip-top. Omgivelserne, hvori den indtages skal også være en ætetisk nydelse. Vores individuelt tillavede kantineinventar opfylder til fulde dette krav og er samtidigt udviklet med særlig hensyn til funktionalitetet

Uanset om disken skal være rund, kvadratisk, rektangulær, oval med buede ender, oval med spidse ender eller trekantet kan vi bygge den form, der ønskes.

Bordpladen og fronterne kan være Corian®, stål, sten, laminat eller ....

Der kan laves vandrette eller lodrette spor.

Valget er kundens, forudsat at materialet er anvendeligt til det ønskede brug -  her tillader vi os dog at råbe højt, hvis vores kunder er på vej ud i noget, som vi med vores mere end 50-årige erfaring kan se, ikke vil blive funktionelt.

På diskene kan laves forskellige opsatse. De kan være i samme materiale som bordpladen eller i glas.

Den øvrige indretning af kantinen er vi også gerne behjælpelige med. Der skal måske være afrydningsvogne eller borde, der matcher disken.

Kassesektionen skal måske være for sig selv.

Skal betjeningsområdet afskærmes, så det ikke er tilgængeligt efter lukketid, har vi stor erfaring med opsætning af rullejalousier og glasafskærmning.

Endvidere har vi  lavet en del mobile skillevægge og vi er også leveringsdygtige i kaffeøer til opsætning rundt  omkring i virksomheden.

Corian - bedst ved høje krav til hygiejne

Corian®  - bedst ved høje krav til hygiejne

Hvor som helst mad bliver produceret er hygiejne indiskutabel – den skal simpelthen være i top. Corian® er et materiale som er yderst velegnet på dette område.

Der er ingen tvivl hos nogen ansvarlige mennesker om, at når der skal fremstilles mad, er en ordentlig hygiejne indiskutabel.

Corian® er et materiale som på ypperste vis matcher dette krav.

Da Corian® er et 100 % homogent materiale, er der ingen porre i materialet, og selv om en Corian®-plade bliver ridset, - og alt bliver jo ridset ved almindelig brug, - kan der heller ikke gro bakterier heri.   En bakterie skal nemlig kunne sidde fast, før den kan gro, og i en Corian®-ridse er der ingen huller, og derfor heller ingen bakterier, der kan gro.

Samtidig kan man lave diskplader i store størrelser, hvor pladesamlingerne bliver så godt som usynlige, og i hvert flad helt glatte og derfor uden at der skal ske nogen form for fugning med silikone eller lignende.  Diskpladen fremstår faktisk efter montagen i et stykke, som om den er støbt på stedet og er derfor utrolig let at gøre ren, da bakterierne ikke kan finde grobund på den homogene overflade.

Når Corian® ser rent ud, er det derfor virkelig rent.