Sections
You are here: Home Materialer og farver Laminat Nye Formica laminat farver
Document Actions

Nye Formica laminat farver

Se det store udvalg af Formica laminat. Laminater til ethvert formål.

Se alle Formica laminat farverne her

Formica® højtrykslaminat (HPL) er produceret ved sammenpresning af adskillige lag imprægneret papir, under højt tryk og ved høje temperaturer. Det giver et slidstærkt, holdbart og hygiejnisk overflademateriale. Formica® Colors, Patterns og Woods sortimentet består af højtrykslaminat, der som standard fås i kvaliteten horisontal postformning (HGP). Brandhæmmende HPL (VFP-kvalitet) er også muligt.

Se mere: formica

Hvad er laminat?

Laminat består af lag af papir (jo flere lag jo tykkere plade), som er imprægneret med varmehærdende syntetiske harpikser og presset sammen under varme og meget højt tryk.

Vedligeholdelse og rengøring

Laminat - Rengøring og vedligeholdelse

En laminatbordplade er en meget slidstærk og rengøringsvenlig bordplade. Laminat består af sammenpresset papirmateriale med dekorpapir og et beskyttelseslag øverst. Laminat er modstandsdygtigt over for gængse kemikalier og rengøringsmidler i husholdningen, dog ikke syrer og baser.

Privat badeværelse i Corian® og laminat

For at kunne udnytte pladsen i badeværelset bedst muligt har det været nødvendigt at lave både skrå og buede kanter på inventaret, hvilket giver en ...

Malmø Opera

I Malmø Opera er Foajébaren beliggende både i stueplan og på 1. sal. Til den øverste del har vi leveret disk med 4 betjeningsstationer samt bagvæg ...