Sections
You are here: Home For private Ny bordplade?
Document Actions

Ny bordplade?

Skal du have en ny bordplade i køkkenet eller på badeværelset? Så er du kommet til det rette sted. Vi fremstiller plader i alle mål og mange materialer til konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforbindende tilbud.

Vi fremstiller plader i alle mål og mange materialer til konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforbindende tilbud.

Skal du have hjælp med opmåling rykker vi med glæde ud. Denne service afregnes efter timeforbrug og modregnes i den endelige pris, såfremt tilbuddet bliver til ordre.

Ligeledes kan vi hjælpe med opsætning og montering. Vælger du selv at udføre dette arbejde, skal du være opmærksom på, at det kan medføre forringelser i forhold til garantien.

Hvis tilbuddet bliver til ordre, skal betaling af varerne foreligge, før ordren sættes i produktion. De nærmere vilkår vil fremgå af den enkelte ordrebekræftelse.

Hvilket materiale skal du vælge?

Skal det være

 eller?

Mulighederne er mangfoldige.

I rengørings- og vedligeholdelsesvejledningerne kan du se, hvor meget arbejde den enkelte plade kræver, for at kunne holde sig pæn.

Vi er også leveringsdygtige i andet køkken- og badeværelsesinventar fremstillet netop til dine omgivelser.

Privat badeværelse i Corian® og laminat

For at kunne udnytte pladsen i badeværelset bedst muligt har det været nødvendigt at lave både skrå og buede kanter på inventaret, hvilket giver en ...

Malmø Opera

I Malmø Opera er Foajébaren beliggende både i stueplan og på 1. sal. Til den øverste del har vi leveret disk med 4 betjeningsstationer samt bagvæg ...