Sections
You are here: Home For virksomheder Butiksindretning
Document Actions

Butiksindretning

Konkurrencen inden for detailhandlen er benhård. Mange sælger de samme varer, og derfor bliver indretningen af butikken et vigtigt konkurrenceparameter. Butiksinventaret skal få varen til at fremstå indbydende og tillokkende og samtidig fremhæve dens kvaliteter.

Udstillingshylder

Del af udstillingsvæg

 

Varerne skal præsenteres, så kunden bliver fastholdt i butikken og nyder sin tur rundt.

Sælger man ikke varer, men serviceydelser f.eks. som frisør, skal indretningen være med til at øge kundens oplevelse af forkælelse og Frisørsalon set udefravelvære.

Kvalitet og design bliver nøgleord i forhold til butiksinventaret.

Samtidig skal butikken indrettes så den er en god og sikker arbejdsplads.Udsnit af udstillingsvæg

Vi leverer individuelt butiksinventar i mange materialer og påtager os gerne opgaven uanset om det er en totalindretning i samarbejde med arkitekt eller en udskiftning af en enkelt reol og uanset om butikslokalet er flere hundrede m2 eller et lille hjørne, der skal afskærmes fra det øvrige rum.

Vi er altid klar til at give dig sparring på dine indretningsideer.

Lækkert lingeri pakket ind i Corian®

Privat badeværelse i Corian® og laminat

For at kunne udnytte pladsen i badeværelset bedst muligt har det været nødvendigt at lave både skrå og buede kanter på inventaret, hvilket giver en ...

Malmø Opera

I Malmø Opera er Foajébaren beliggende både i stueplan og på 1. sal. Til den øverste del har vi leveret disk med 4 betjeningsstationer samt bagvæg ...