Sections
You are here: Home For virksomheder Inventar til institutioner
Document Actions

Inventar til institutioner

Brugerne af i dag stiller krav til deres omgivelser. De skal være tidssvarende, spændende og velfungerende, så man føler sig godt tilpas. Et rart miljø stimulerer indlæring, sundhed og trivsel.

Ved indretning af institutioner er der mange hensyn at tage, da lokalerne har forskellige funktioner og brugsbelastninger.

Anretterbord med underskabe 

Skab 

Inventaret skal være fremstillet af materialer, der ikke frembyder sundhedsfare. Udformning og materialer skal samtidig være af en sådan art, at inventaret kan renholdes effektivt. Desuden skal inventaret understøtte medarbejdernes arbejdsgange.

Serviceskab 

Ved at tage afsæt i brugernes behov skabes de bedst mulige rammer for børn, unge og ældre og lysten til at opholde sig i rummet forøges.

Når de pædagogiske og psykologiske overvejelser omkring rummenes indretning er foretaget er vi parat til at udforme inventaret efter de fremkomne ønsker, og vi deltager gerne som sparringspartner undervejs i processen.

Håndvaske

Inventar til sundhedssektoren

Klinikker, hospitaler, laboratorier. Alle stiller høje krav til inventaret. I de helt sterile rum må der ikke kunne dannes grobund for bakterier og overalt gælder det, at inventaret skal være nemt at rengøre, så smittefaren mindskes.

Inventar til kontorer og receptioner

Vi laver inventar til receptioner og kontorer i de former og materialer der ønskes så indretningen bliver til glæde for både medarbejdere og gæster.

Privat badeværelse i Corian® og laminat

For at kunne udnytte pladsen i badeværelset bedst muligt har det været nødvendigt at lave både skrå og buede kanter på inventaret, hvilket giver en ...

Malmø Opera

I Malmø Opera er Foajébaren beliggende både i stueplan og på 1. sal. Til den øverste del har vi leveret disk med 4 betjeningsstationer samt bagvæg ...