Sections
You are here: Home For virksomheder Inventar til sundhedssektoren Vi fremstiller inventar til sundhedssektoren
Document Actions

Vi fremstiller inventar til sundhedssektoren

Pleje af mennesker stiller store krav til inventaret. Der skal for eksempel tages hensyn til hygiejne, til fysiske handicaps og til korrekte arbejdsstillinger og samtidig skal inventaret være en æstetisk nydelse, så det psykiske velvære fremmes.

I sundhedssektoren skal inventaret opfylde mange krav. Vores individuelle produktion gør, at vi til fulde kan matche disse krav.

Uanset om en klinik er til mennesker eller dyr er der behov for æstetisk og funktionsdygtigt inventar, som er nemt at rengøre.

Inventar til dyreklinik

 

Corian®, stål, træ, laminat, glas... Vi arbejder med alle materialer, så kundens ønsker kan blive opfyldt, hvad enten det handler om sengeborde, laboratoriemøbler, skærmvægge, køkkenindretning, baderumsinventar, ganggelændere, receptionsskranker, vugger, venteværelsesinventar eller mobile madbuffeter med/uden køl og varme.

 

  

Er der brug for møbler fremstillet til en bestemt funktion er det lige en opgave for os

Specialfremstillet aktiveringsmøbel

Madvogn Ålborg Sygehus

Madvogne til Ålborg Sygehus

Corian®inventar til sundhedssektoren

Inventar i Corian® er velegnet til sundhedssektoren. Det kan bruges overalt - fra operationsstuerne til receptionsområderne, fra patienternes sygestuer til badeværelser og laboratorier.

Privat badeværelse i Corian® og laminat

For at kunne udnytte pladsen i badeværelset bedst muligt har det været nødvendigt at lave både skrå og buede kanter på inventaret, hvilket giver en ...

Malmø Opera

I Malmø Opera er Foajébaren beliggende både i stueplan og på 1. sal. Til den øverste del har vi leveret disk med 4 betjeningsstationer samt bagvæg ...