2.1.4 Reception & Kontor

Vi laver inventar til receptioner og kontorer i de former og materialer der ønskes så indretningen bliver til glæde for både medarbejdere og gæster.

Receptionsskranken er den besøgendes første indtryk af virksomheden. Samtidig danner den ramme om mindst en arbejdsplads, så den skal være både præsentabel og funktionel.

Kontorlandskab eller enkeltmandskontor? Nye strømlinede lokaler eller gamle rum med udsmykninger? Masser af gulvplads eller udnyttelse af hver m2? Hos os kan du få en inventarløsning der er tilpasset lige nøjagtig dine vilkår.

Receptionen:

Receptionen er en del af virksomhedens visitkort. Udformet i materialer og former, der passer til rummet, er den med til at byde besøgende velkommen. Samtidig skal den være udformet, så den bliver en funktionel arbejdsplads for den eller de medarbejdere, der bemander den.

En receptionsskranke skal være en æstetisk nydelse, men samtidig skal den have stor holdbarhed og slidstyrke, da den som regel rummer en travl arbejdsplads.

Receptionen er firmaets ansigt udadtil og derfor vælger mange at få en arkitekt til at stå for udformningen.

Vores opgave er at virkeliggøre arkitektens tegnede utopi i de ønskede materialer, så receptionen kan blive til glæde for både gæster og medarbejdere og være et fornemt visitkort, der signalerer hvem virksomheden er og hvad den står for.

Kontoret:

Kontorer er mange ting, men uanset om det er små enkeltmandskontorer eller store kontorlandskaber der skal møbleres, kan vi i samarbejde med virksomheden lave en inventarløsning, så rummet bliver en æstetisk nydelse og et praktisk arbejdssted.

Enkeltmandskontorer og kontorlandskaber skal ofte møbleres vidt forskelligt, højloftede lokaler med stuk og parketgulv kræver andre løsninger end lokaler, der mest består af glasvægge.

Firkantede rum kræver anden møblering end rum med nicher og skæve vinkler.

Uanset udseendet på møblerne skal de være indrettet, så de kan justeres til den enkelte medarbejders brug.

Vi laver møblerne i den form og det materiale, der ønskes, så kontormiljøet bliver en nydelse for både medarbejdere og gæster.

Skal arbejdspladserne afskærmes f.eks. med en halvvæg kan der laves både stationære og mobile løsninger.

Skriveborde med hæve-sænk, arkivskabe, bogreoler, hylder til mapper, AV-skabe, sorteringsreoler, mødeborde, specialdesignet computermøbler og diverse afskærmning af arbejdspladserne er nogle af de opgaver vi har arbejdet med.

Skrivebordet:

Skrivebordet er en vital arbejdsplads i vore dage, hvor meget bliver lavet på computer. Når man skal sidde ved bordet mange timer er det vigtigt, at det er udformet, så arbejdsstillingerne er mindst muligt belastende.

Skrivebordspladen bør kunne hæves og sænkes, så den kan indstilles i den rigtige højde til den enkelte medarbejder. Eventuelt kan den skråtstilles.

Forkanten kan bues og under bordet bør konstruktionen være sådan, at benene kan bevæges frit.

Borddybden skal være så stor, at der er mulighed for at hvile hele underarmen på pladen når der arbejdes med mus.

Bredden af bordet bør være så stor, at der er fralægningsplads på begge sider af tastaturet.

Men uanset udformning af bordet er det vigtigt jævnligt at skifte arbejdsstilling.

 

Hvad enten du har brug for en ny receptionsskranke eller en kontorløsning i større eller mindre skala har vi mulighed for at hjælpe dig, og da vi ikke er begrænset af faste standarder, men kan fremstille inventaret netop som du måtte ønske, er det derved muligt at komme frem til en funktionel løsning som netop er tilpasset din stil