Specialbygget privatkøkken

Privatkøkken med skabslåger og skuffeforstykker i hvid højglanslakering samt bordplade udført i Corian® Glacier White. I pladen er indbygget vask og kogesektion og påsat gavl, men alligevel fremstår hele bordfladen som et sammenhængende stykke også trods forskel i bredde.

Dette er en mumletekst, her må gerne stå en kort indledende tekst, der fortæller mere om projektet, inden billederne med billedtekster kommer listet op nedenfor. Dette er en mumletekst, her må gerne stå en kort indledende tekst, der fortæller mere om projektet, inden billederne med billedtekster kommer listet op nedenfor.

Ønsker du hjælp til en specialløsning til dit projekt?

Køkkenets linieføring tager udgangspunkt i linierne i altandøren og der er overalt tilstræbt gennemgående linier fra overskabe til underskabe.
Der er integreret et TV i skabsvæggen.

Overskabene er lavet i to niveauer over hinanden, så der er meget opbevaringsplads. Den øverste række skabe har tophængslede låger, mens den nederste række er sidehængslede.

Corian®-bordpladen med kogesektion er så bred, at der er spiseplads for to på bagsiden. Bordplade og gavl fremstår slank og svævende, da de er fremstillet i det vi kalder 12+12 udgave.

Vasken er helt i Corian® og i bordpladen er lavet afløbsriller, så der ikke er behov for opvaskestativ. Skyllede grøntsager lægges også nemt til afdrypning her. Bemærk at bordplade og vask går ud i et uden synlige samlinger og fuger.
Ejeren har valgt en løsning med tre armaturer. Fra venstre mod højre:

1) en Quooker til kogende vand 2) et blandingsbatteri til den almindelige forsyning af koldt og varmt vand 3) et armatur til isvand med eller uden brus.

Skabene er uden greb, så der er lavet gribelister både foroven og forneden på lågerne. Køleskabet er integreret i skabsvæggen ved siden af ovnene. Skabsvæggen er udformet, så den skjuler udgangen til køkkentrappen

Kogesektionen er installeret i nærheden af vasken, men med rigelig udenomsplads, så flere kan arbejde samtidig, uden at man går i vejen for hinanden.