1.1.1 Laminatbordplader

Vi fremstiller laminatbordplader i en kvalitets højtrykslaminat i alle mål, tykkelser samt med kanter i mange materialer, så her kan du få din laminatbordplade præcis, som du ønsker. 

Laminatbordplader er den billigste type kvalitets-bordplade du kan vælge 

Laminat er slidstærkt, rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for mindre slag og stød, så det er det materiale, vi har fremstillet flest bordplader af og den mest udbredte bordpladetype i Danmark.

Vi arbejder ikke med nogen form for standardtykkelse på laminatbordplader, så vi kan normalt honorere kundernes individuelle ønsker til bordpladetykkelse.

Vi har heller ikke en farveskala vi arbejder med, så hvis du vil have f.eks. en gul laminatbordplade med 4 forskellige farver laminatkanter, så leverer vi gerne det til dig.  Det er dig der er kunden - så det er også dig - der skal have præcis hvad dine individuelle ønsker går på.

Med hensyn til formen på bordpladen så leverer vi selvfølgelig laminatbordplader i metermål, i den bredde der ønskes, men vil leverer også laminatbordplader i andre former - det kan være runde, ovale, rektangulære, elipseformede m.v., så du kan få en laminatbordplade præcis, som du måtte ønske    

Som standard fremstilles laminatbordplader med en pålimet lodret laminatkant, men vi fremstiller også efter kundens ønske bordpladen med olierede eller lakerede træforkanter i alle træsorter eller i krydsfiner. 

Vi producere ikke bordplader med postformede (buede) laminatforkanter, da vi anser en sådan forkant for sårbar.  Årsagen hertil er at man til en postformet forkant er nødt til at bruger en laminat, der kun er i den halve tykkelse af de kvalitets højtrykslaminater vi bruger i vores produktion

Hvis du vil vide mere om laminat, så henvises til en specialside, hvor du også kan se Formica's laminatfarver og -mønstre ved at klikke her

Laminatbordplader produceres med eller uden ilagt vask og evt. med udskæringer til kogesektioner, armaturhul m.v.

Vores tilbud på laminatbordplader afgiver vi normalt som priser ab værksted, hvilket betyder at de skal hentes af dig selv på vor værkstedsadresse inden for normal åbningstid

Hvis laminatbordpladerne m.v. ønskes leveret, eller man ønsker assistance til opmåling eller montering, er vi også behjælpelig hermed mod et pristillæg

Som basis for at give dig et tilbud har vi brug for en tegning af rummet, hvor til laminatbordpladen ønskes med en påtænkt indretning og gerne et par billeder af de eksisterende forhold.  Hvis du ikke har en egentlig tegning, så lav en håndskitse med nogle mål, så kan vi i første omgang bruge den til at afgive et overslag til dig, men også ved fremsendelse af en håndskitse, må der meget gerne medfølge et par billeder.
 

Huskeliste vedrørende laminatbordplader

Som en lille huskeliste til en prisforespørgsel på en laminatbordplade vil det være fint, hvis vi modtager følgende oplysninger:

  • Hvilken laminatfarve du ønsker
  • Hvilken kant du ønsker på bordpladen
  • Hvad skal kanttykkelsen på bordpladen være
  • Hvilken type vask ønskes ilagt i bordpladen
  • Hvor mange huller til armaturer m.v. skal der være
  • Ønskes du at vi skal stå for opmåling
  • Afhenter du selv bordpladen på vort værksted, eller skal den leveres og måske også monteres af os 


Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogen spørgsmål eller vil snakke med os om muligheder, - vi rådgiver dig gerne, og som oftest er det godt at få en god snak om mulighederne, inden man kaster sig ud i noget nyt.
 

Specialfremstillede laminatplader

Vi fremstiller også andre former for laminatplader end til brug for bordplader og også her gælder det at laminatpladerne kan fremstilles præcist i de ønskede mål

Da vi selv spænder al vores laminat er et af vores specialer også formspændte laminatplader igen med størrelser og spænderadier efter kundens ønsker.  Vores formspændte laminatplader er rigtig formspændte plader, der derfor holder deres form til evig tid.