1.1.2 BADEVÆRELSESBORDPLADER

Er en ny badeværelsesbordplade til et eksisterende eller nyt badeværelse din ønskedrøm, så kan vi hjælpe dig med at gøre den til virkelighed.  

Vi arbejder i mange materialer og farver, og derfor er vi sikre på, at vi kan lave lige netop den løsning, der opfylder dine ønsker til en ny badeværelsesbordplade

Til badeværelsesbordplader vil vi anbefale enten Corian® eller laminat, hvor du ved et klik på et af materialerne kommer direkte videre til information herom.

Men da badeværelsesbordplader er et kapitel for sig og kan laves i stort set alle mål, materialer og faconer, så kan du også kigge under de enkelte materialer og farvers egenskaber, og vælge det produkt, der opfylder netop dine behov og krav til bordpladen i dit drømmebadeværelse.
 

Vi leverer også vaske, der passer til de enkelte bordpladematerialer

Derfor kan vi producere en helt færdig bordplade til dig. Som eksempler på vaske i Corian® har vi en oversigt vi kalder Badeværelsesvaske til Corian®-bordplader, som du kan komme til ved at klikke her.

Vores tilbud på bordplader afgiver vi normalt som priser ab værksted, hvilket betyder at de skal hentes af dig selv på vor værkstedsadresse inden for normal åbningstid.

Hvis bordpladerne m.v. ønskes leveret eller man ønsker assistance til opmåling eller montering er vi også behjælpelig hermed mod et pristillæg.

Kontakt os, så du kan udleve dine personlige bordpladedrømme.

Som basis for at give dig et tilbud har vi brug for en tegning af badeværelset med en påtænkt indretning og gerne et par billeder af de eksisterende forhold. Hvis du ikke har en egentlig tegning, så lav en håndskitse med nogle mål, så kan vi i første omgang bruge den til at afgive et overslag til dig, men også ved fremsendelse af en håndskitse, må der meget gerne medfølge et par billeder.
 

Huskeliste vedrørende badeværelsesbordplader

Som en lille huskeliste til en prisforespørgsel på en badeværelsesbordplade vil det være fint, hvis vi modtager følgende oplysninger:

  • Hvilket bordplademateriale du ønsker herunder farve
  • Hvad skal kanttykkelsen på bordpladen være
  • Hvilken type vask ønskes ilagt i bordpladen
  • Hvor mange huller til armaturer m.v. skal der være
  • Afhenter du bordpladen på vort værksted, eller skal den leveres og måske også monteres af os
  • Ønskes du at vi skal stå for opmåling

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogen spørgsmål eller vil snakke med os om muligheder, - vi rådgiver dig gerne, og som oftest er det godt at få en god snak om mulighederne, inden man kaster sig ud i noget nyt.
 

Er et nyt badeværelse din ønskedrøm kan vi hjælpe dig med at gøre den til virkelighed

Uanset om du skal have "skræddersyet" de enkelte elementer eller om du skal have en bordplade til færdigkøbte eller eksisterende standardelementer.

Da vi ikke har noget standardproduktion, er vi ikke bundet af elementsbredder i 400, 500 eller 600 mm m.v., men kan fremstille skabs- og skuffeelementer i individuelle bredder m.v. så de kommer til at passe netop til dine ønsker og dine badeforhold.  Så i stedet for at få f. eks. 2 stk. elementer i bredden 500 og 1 stk. element i bredden 600 kan vi fremstille 3 stk. elementer i bredden 533, hvilket alt andet lige vil give et flottere og mere harmoniske udtryk på baderumsmøblet.

Skabskabinetter og skuffer kan således fremstilles i individuelle mål, og vi drøfter gerne indretningsløsning med dig, så pladsen udnyttes optimalt og badeværelset bliver smukt og funktionelt. Kontakt os, så vi sammen kan føre dit badeværelsesprojekt sikkert i havn.

 

Der er mange muligheder for at få en flot vask i din nye badeværelsesbordplade