1.1.3 KØKKENBORDPLADER

Vi fremstiller køkkenbordplader i alle mål, tykkelser og i mange forskellige materialer til konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforbindende tilbud.

Køkkenbordplader er et af vores specialer. Pladerne laves i nøjagtig de mål og tykkelse, du måtte ønske. Og med eller uden integrerede vaske, afløbsriller, kogesektioner, diverse armatur- og andre huller samt evt. med tilhørende gavlløsninger.

Men da køkkenbordplader er et kapitel for sig og kan laves i stort set alle mål, materialer og faconer, har vi udarbejdet en beskrivelse af de forskellige typer materialer, der kan bruges til en køkkenbordplade, og som du kan klikke på her nemlig Corian®, laminat, træ, rustfrit stål, sten, linoleum og glas.

Hvis du er interesseret i, hvordan de enkelte materialer er at arbejde med i hverdagen, og herunder hvor meget eller hvor lidt vedligeholdelse de enkelte produkter kræver, så kan du klikke her på Data for de forskellige typer bordplader.
 

Vi leverer vaske, der passer til de enkelte bordpladematerialer

Derfor kan vi producere en helt færdig bordplade til dig.  Vasken kan være af rustfrit stål, Corian®, Silgarnit m.v. og med ilægning fra oven, planforsænket eller underlimet afhængigt af det materiale, som bordpladen er valg i.  Som eksempler på vaske i Corian® har vi en oversigt vi kalder Køkkenvaske til Corian®-bordplader, som du kan komme til ved at klikke her.

Vores tilbud på bordplader afgiver vi normalt som priser ab værksted, hvilket betyder at de skal hentes af dig selv på vor værkstedsadresse inden for normal åbningstid.

Hvis bordpladerne m.v. ønskes leveret eller man ønsker assistance til opmåling eller montering er vi også behjælpelig hermed mod et pristillæg.

Kontakt os, så du kan udleve dine personlige køkkendrømme.
 

Som basis for at give dig et tilbud har vi brug for en tegning af køkkenet med en påtænkt indretning og gerne et par billeder af de eksisterende forhold. Hvis du ikke har en egentlig tegning, så lav en håndskitse med nogle mål, så kan vi i første omgang bruge den til at afgive et overslag til dig, men også ved fremsendelse af en håndskitse, må der meget gerne medfølge et par billeder.
 

Huskeliste vedrørende køkkenbordplader

Til en prisforespørgsel på en køkkenbordplade vil det være fint, hvis vi modtager følgende oplysninger:

  • Hvilket bordplademateriale du ønsker herunder farve
  • Hvad skal kanttykkelsen på bordpladen være
  • Hvilken type vask ønskes ilagt i bordpladen
  • Hvor mange huller til armaturer m.v. skal der være
  • Afhenter du selv bordpladen på vort værksted, eller skal den leveres og måske også monteres af os
  • Ønskes du at vi skal stå for opmåling

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål eller vil tale med os om muligheder. Vi rådgiver dig gerne, og som oftest er det godt at få en god snak om mulighederne, inden man kaster sig ud i noget nyt.

 

KØKKENBORDPLADER
KØKKENBORDPLADER