Sections
You are here: Home For virksomheder Inventar til sundhedssektoren
Document Actions

Inventar til sundhedssektoren

Klinikker, hospitaler, laboratorier. Alle stiller høje krav til inventaret. I de helt sterile rum må der ikke kunne dannes grobund for bakterier og overalt gælder det, at inventaret skal være nemt at rengøre, så smittefaren mindskes.

Vi arbejder i mange materialer og kan derfor fremstille løsninger, der opfylder sundhedssektorens krav.

Gælder det inventar, der skal bruges på patientstuer og i venteværelser skal det ikke kun være funktionsdygtigt men også være smukt og stilrent, så det kan medvirke til at højne patienternes velvære.

Corian®inventar til sundhedssektoren

Inventar i Corian® er velegnet til sundhedssektoren. Det kan bruges overalt - fra operationsstuerne til receptionsområderne, fra patienternes sygestuer til badeværelser og laboratorier.

Vi fremstiller inventar til sundhedssektoren

Pleje af mennesker stiller store krav til inventaret. Der skal for eksempel tages hensyn til hygiejne, til fysiske handicaps og til korrekte arbejdsstillinger og samtidig skal inventaret være en æstetisk nydelse, så det psykiske velvære fremmes.

Hospitaler og klinikker

Inventar i Corian® er velegnet til sundhedssektoren fra operationsstuerne til receptionsområderne, fra patienternes badeværelser til laboratorierne. På grund af den glatte overflade har bakterierne meget svært ved at få fodfæste.

Privat badeværelse i Corian® og laminat

For at kunne udnytte pladsen i badeværelset bedst muligt har det været nødvendigt at lave både skrå og buede kanter på inventaret, hvilket giver en ...

Malmø Opera

I Malmø Opera er Foajébaren beliggende både i stueplan og på 1. sal. Til den øverste del har vi leveret disk med 4 betjeningsstationer samt bagvæg ...